Nouvital Cosmetics

In de salon gebruik ik de producten van Nouvital Cosmetics. Dit bedrijf is gevestigd in Rotterdam en heeft daar ook hun eigen productie in beheer. Doordat Nouvital dat zelf doet, worden innovaties snel opgepikt, worden de formules constant verbeterd en de producten steeds sterker. De producten zijn van hoge kwaliteit en bevatten veel innovatieve werkstoffen, meestal van natuurlijke oorsprong. Tevens zijn de producten hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie, dierproefvrij en parabeenvrij. 

 

Nouvital is het eerste cosmeticamerk dat prebiotica gebruikt als basis in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorsprong in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Prebiotica is voeding voor die micro-organismen. Micro organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Het behouden en verzorgen van de balans hiervan is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid. 

 

Alle dagcrèmes bevatten een natuurlijke zonnefilter, namelijk Vitis Vinifera (Grape) Fruit Cell Extract. Deze druiven stamcel beschermd de huid op celniveau tegen de negatieve invloeden van UV stralen. Hierdoor wordt het versnellen van het verouderingsproces van de huid ten gevolge van zonlicht gestagneerd. 

 

Wil je meer weten over Nouvital of welke producten bij je huid passen? Vraag het gerust!